Publicat în Recomandari (P)

Creditepebune.ro – pentru cei care vor credite in Iasi

Am aflat zilele trecute de la Blogatu de un concurs interesant pentru bloggeri. E vorba de un concurs de la Creditepebune.ro, un concurs de pe urma caruia poate castiga un blogger popular, un blogger cu talent la scris si un blogger norocos. De ce zic asta? Pentru ca exista un premiu de notorietate in valoare de 900 lei care va fi castigat pentru cel mai popular blog inscis in concurs, un premiu de calitate, in valoare de 700 lei pentru cel mai inspirat articol din punct de vedere narativ/lingvistic/logic/creativ si un premiu special in valoare de 500 lei care ii va fi oferit unui norocos, prin tragere la sorti. Daca esti interesat/a de acest concurs, poti participa si tu. Citeste cu atentie regulamentul si nu uita sa ma mentionezi in articolul tau, in cazul in care afli de la mine de acest concurs. Ai aici mai multe detalii.

Capture.JPG

Spuneam ca acest concurs este organizat de cei de la Credite pe bune. Creditepebune.ro este un broker care care te va ajuta sa iti gasesti cu usurinta o institutie financiara nebancara de la care sa soliciti un imprumut rapid. Acest broker are solutii pentru toate judetele tarii. Pe mine insa, ma intereseaza Iasul. Daca esti interesat/a si tu de credite in Iasi, institutiile de creditare sunt urmatoarele:

  • Credius;
  • Provident;
  • Telecredit;
  • Viva credit;
  • Ferratum;
  • Happy credit;
  • ING Bank;
  • Simplu credi;
  • Zaplo.ro.

Capture.JPG

Fiecare insistutie in parte are propriile conditii, fapt pentru care trebuie sa te informezi dinainte foarte bine si sa fii absolut conins/a de faptul ca ai inteles tot ce este specificat in contract.

Imprumuturile de acest gen sunt preferate de romani de multe ori, deoarece banii sunt virati in cont rapid si procedurile sunt foarte simple, nu ca la banci.

Creditepebune.ro te ajuta sa identifici rapid cea mai potrivita institutie financiara nebancara. Ceea ce trebuie sa faci este sa intri pe site, sa completezi cererea de credit si sa astepti sa fii contactat/a de un consultant de la ei. In maxim 30 de minute vei fi sunat/a si problema ta va fi rezolvata in cel mai scurt timp.

Da, nu e placut pentru nimeni sa aiba probleme financiare, insa, din nefericire acestea apar. Nu iti fa obligatii fata de nimeni imprumutand bani, ci fa totul discret, sigur  si legal cu ajutorul unui credit rapid.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s